27-01-2021، 16:46
(27-01-2021، 16:42)rena_rouge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نازگلکم ببین ۰-۰
(27-01-2021، 16:38)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه الان مامان سهون بن نبود میزد دهن همتونو صاف میکرد ۰-۰ چون مطمئنا خوشش نمیاد عینهو خروس جنگی بپرین به هم ۰-۰
پس خف بنمایید عینهو آدم بشینین سر جاتون ۰-۰
هممون قضیه رو میدونیم نیازم نیس به هم یاد آوری کنیم یا دعوا کنیم ۰-۰
اینجوری پیش بره خودمونم بن میشیم ۰-۰ :/
من بی طرفم طرف کسیو نمیگیرم ولی به نظرم به جا دعوا یا صب کنین یا دنبال راه چاره باشید یا کاری کنین حوصله مامان سهونم نپوکهههه ۰-۰ ://
ببخشیدا ... سهون کیه ؟ مادرش کیه ؟ بن شدن چیه ؟ پاسخ بنما :|
بعد جناب سهون ، مادرش چرا زندانی شده ؟
من هیچی نمی فهمم
آرمین بابامه ۰-۰ فاطمه یا سهون مامانمه ۰-۰ منم بچشونم ۰-۰ بگو خو ۰-۰
الان پرهام مامان سهونو گزارش کرده ۰-۰ بخاطر یه شوخی که مامان سهون باهاش کرد ۰-۰ بعدم الان مدیر قرار شد تا امروز محرومش کنه ۰-۰ ولی چون مامان سهون یه اکانت جدید زد ۰-۰ مدیرا یه قانون گذاشتن که اگه کسی اکانت دیگه ای بزنه به مدت محرومیتش اضافه میشه ۰-۰ در صورتی که مامان سهون اصلا از اون اکانت استفاده نکرده چه بد چه خوب ۰-۰ الان ملت گیر دادن به پرهام عینهو خروس جنگی ۰-۰ پرهام داره میگه خودم تمام سعیمو میکنم امشب مامان سهون آزاد شه ۰-۰ فهمیدی؟؟
سعی کردم قضیه رو بدون اینکه طرف کسی باشم بگم و حقیقتو اگه نبود ببخشید دیگه ۰-۰