29-01-2021، 20:21
(29-01-2021، 20:15)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-01-2021، 20:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خود پرزیدنت ترامپ گفت کشته نداده , زخمی شاید
چنتاش به مقصد نرسید ؟ اینا چرت و پرتای شبکه منو تو و بی بی سیه ؛ حد اقل ۱۲۰ تا کشته داده ؛ خودشون اعتراف کردن ؛ ویدیوش تو یوتیوب هست ؛
خو آره گنبد آهنین هنوزم اوکیه ؛ ولی ایرانم همچین چیز کمی ندارع ؛
تا الان چن بار اسم کشور اردن رو شنیدی ؟ میدونستی پیاده نظامی های ایران میتونن با یه فرمان از اردن برن اسراییل و اینور و اونور ؟
گفتی آمریکا ؛ یه قدرتی هست اونورترا به نام کره شمالی ؛ کار بالا بگیره اونم میاد ؛
تازه اصن کار به اون نمیکشه ؛ ایران اگه تنگه هرمزو ببنده کار جهان تمومه ؛ چه برسه به آمریکا
من به من و تو بی بی سی کار ندارم , فاکس نیوز رو دنبال میکنم
نه میگم ک , منکر قدرت ایرانم نیسم من
از سوریه و لبنان خودمون راه داره به اسرائیل جدا از تونل ها
حرف من اینه ک , اینک حضرت اقا گفته 25 سال اینده اسرائیل نیس ب نظر من دروغه
جنگ بشه فک نمیکنم برنده مطلق باشیم , و اگرم باشیم با خسارات و تلفات و اسیب های زیادی رو ب رو میشیم!
جدا از اینک اصلا عربستان رو در نظر نگیریم , ک باید با اونم بجنگیم !
گفتی تنگه هرمز , یادته زمانی ک نفت تحریم شد ایران نطق میداد میبندییم تنگه رو؟ امریکا و اسرائیل چند تا ناو فرستادن و دگ صدا کسی در نیومد!
حالا هر چقدم سپاه بخواد قایق تند رو داشته باشه , شیوه حمله کندو زنبور عسل سپاه با متود قایق تند رو رو ناو جنگی جواب نمیده
عراق هم متحد نیس , از طرفی هم افغانستان پایگاه های امریکاس
از پایین امارات
جنگ بشه با فرض بر پیروزی مطلق
خیلی چیزا از دست میدیم
(29-01-2021، 20:08)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کجا من زشت بود؟ (:
مزاح های من زیبان مستر یو نو :/
شما اسطوره کامل از ادب و بزرگی هستی احسنتم دگ اونجا گپه اخطار نمیدن خیلی راحت حرف میزنن :/
حلال زادس پیام داد :|
هیچی اونم میگذرونه با دانشگاه و امتحانا سختن درساشون :/
امشب شد دوبار ک قلبمو شکستی (:
اخی.. الهی
بگو من براش امتحان میدم
زحمت نکشه دخترم , فشار میاد روش ):
الله اکبر اخبی خوب نیستیا گفتی مزاح زشتی بود من گفتم زیبان :/
من آزارم به مورچه هم نمی رسه =/
فیزیک و ریاضیت فوله ؟!
چند بار من سر کلاسش آنلاین شدم میکروفون وصل کرد استاد تیزی بود گفت چرا صدات عوض شده

گفتم سرما خورده بودم اون موقع الان اوکی شدم :/
صدا دانشجو ها هم به یاد دارن لاناتی ها :/