30-01-2021، 10:52
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-01-2021، 10:53، توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ.)
(30-01-2021، 10:46)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-01-2021، 15:23)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونی یوخده این دماغت رو فرم نیست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2021-01-28-19-20-22.jpg
ﺍﮔﺮ میخوای ﻣﺤﺎﻝ ﺗﺮﯾﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺭﺥ بده
ﺑﺎﻭﺭ ﻣﺤﺎﻝ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﮐﻦ!!
رو مخه|:
تو عکس اینجوریه
بخدا همه کوچیکی دماغمو میگن
شاید نمد اون داداش احمق اونقدر کشیده بزرگ شده :/
(30-01-2021، 10:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2021، 10:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همیشه اول جنباعالی فضولی کردی , بعد ما یه چی گفتیم فورا اومدی پاچمونو گرفتی
ناموصا؟
من خواستم بگم که با این حرفا و عکسا چیزی ثابت نمیشه. من از اولم گفتم ممد گاوکش باشی هم ربطی به بن شدنت نباید داشته باشه :/
چطور تو میتونی فضولی کنی؟؟
چند سال پیش تمومش کردم .-.
عار عار عار درسته بابا
اون عکس نامجون مال کدوم موزیک ویدیو بود؟؟
راهمنمایی: در آن موزیک ویدیو جیمین موهایش صورتی است :herart:
اگه چیزی گفتم عذر خواهم .-.
(30-01-2021، 10:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-01-2021، 10:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همیشه اول جنباعالی فضولی کردی , بعد ما یه چی گفتیم فورا اومدی پاچمونو گرفتی
ناموصا؟
من خواستم بگم که با این حرفا و عکسا چیزی ثابت نمیشه. من از اولم گفتم ممد گاوکش باشی هم ربطی به بن شدنت نباید داشته باشه :/
چطور تو میتونی فضولی کنی؟؟
چند سال پیش تمومش کردم .-.
عار عار عار درسته بابا
اون عکس نامجون مال کدوم موزیک ویدیو بود؟؟
راهمنمایی: در آن موزیک ویدیو جیمین موهایش صورتی است :herart:
اگه چیزی گفتم عذر خواهم .-.