اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عجیب و ترسناک ترین عاشق و معشوق دنیا! +عکس

یکی از عجیب ترین ازدواج های در طول سال های اخیر بزودی در سوئد صورت می گیرد.
یک زن خون آشام که نامزدش را برای نوشیدن خونش کشت و یک مرد آدم خوار که همسر خود را کشت و گوشتش را خورد ، در یک بیمارستان روانی ، عاشق یکدیگر شده و می خواهند ازدواج کنند.

ایسکاین جانسن ۳۳ ساله و میشل گوستافسون ۲۳ ساله هم اکنون در مکانی با امنیت بالا به نام "کرسودن" نگهداری می شوند.

گوستافسون می گوید: من می خواهم، گلوی مردم را در مترو ببرم!
این خون آشام به دلیل ریختن خون یک مرد، در بیمارستان روانی به سر می برد. وی به نامزد سابق خود چاقو زد و سپس خون او را نوشید و مرد خون آشام هم سر همسر خود را با اره بریده و سپس خورده است.

جانسون می گوید: من عاشق میشل هستم و تا به حال کسی را به مانند او ندیده ام. من می خواهم یک زندگی بدون جنابت داشته باشتم. گوستافسون که شیطان پرست است، می گوید: ما می خواهیم با یکدیگر زندگی کنیم و سرگرمی های خود را دنبال کنیم.

ازدواج این دو تقریبا محال است. این دو قاتل با خودداری از رفتن به زندان، با اقامت در یک بیمارستان روانپزشکی موافقت کرده اند. گفتنی است، این دو محکوم به حبس ابد هستند.

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط mohamad66 ، cute flower ، ململ جوجو ، emo love ، helena ، j0oj0o ، amir1 ، ~SoLTaN~ ، (nasim) ، frozen✘girl ، istanbul ، khani_.................. ، FARID.SHOMPET ، bahram_z ، parsa_578 ، marry ، *mahya* ، Armina ، deymon1 ، AmItiSe ، benyamin ، فلانی ، خانوم گل ، stefan ، **MONA** ، raha8919 ، *elahe* ، golgandum ، melodi+ ، wwwvvv ، zeinab ، _VaMPiRe_ ، 卐WaffenSS卐 ، FrOzen あHeArt ، sweety girl ، Hengame Plang ، fati sheyton ، رندی ارتون ، امیر حسام20 ، GHASEM ، *2gether4ever* ، mandi ، Kamila❤ ، ستارهF.m ، kame ، arman jj ، ALA ، aCrimoniouSs ، !Hollow! ، دختر آسماني ، yasamin_1994 ، Bardia137 ، دخمل ، reza u? ، saye _ h ، Volkan ، ♥باران عشق♥ ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، T A R A ، Artmis2000 ، ЩΦlբ ، المیرا باحاله ، ♥TARANNOM♥ ، فرشته ي كوچولو ، ღدرناღ ، mohammad wolf ، سیما**** ، ♥♥negin♥♥ ، MissLone ، pinkey_bear ، elnaz-s ، !sadaf ، Aryan 1380 ، mehrasa2012 ، sorena800 ، ps3000 ، شکوفه2 ، anashid ، پيشي ي ملوس ، azary ، شیدا18 ، Nazanin501 ، Shawty Girl ، mona49 ، sasa. ، xcvbnm ، B I N A M ، ...asall... ، beatrice ، All out of love ، aidin14nj14 ، دلشکسته ، "K!nd~G!Яl" ، بهاره 1377 ، destiny ، 1378alireza ، نهال---- ، هما {جون} ، ғдф!ทд ^ــ^ ، ƝeGaЯ ، KOH ، nita99 ، lady snow white ، .:: S.M ::. ، رزمی کار ، ***Z.E*** ، ... R.m ... ، مهدی رئیس زاده ، sfafs ، I r A n ، satanic.skyscraper ، عشق استقلال و سنگر بانش ، بهرخ ، مهسا6 ، LOVE KING ، یامور ، علی جوکر ، mgشبنم ، هیوا1 ، ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ ، parmida.a ، SANY ، parisa16 ، hamed_Jon ، ♥سارا ♥ ، best buy ، Reza8196 ، سورنا فاول ، **kitty** ، bi kas ، noora91 ، *mehrzad* ، Atoosa.s ، arslan001 ، arooos ، fatiiiiiii ، aazaz ، ss.mu ، آرمین *** ، FantastiC_BoY ، ωøŁƒ ، درنا عسل ، eagle2 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Elena ♥♥♥♥ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، مارال1392 ، مریم ابی ، M.A.A.7.7 ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، arbab1376 ، رهــ ـ ــا ، *nadia*horan* ، ★MoRpHeUsS★ ، #nasim# ، Hanie* ، ریما - رامی ، Mr.Unnamed
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
عجیب و ترسناک ترین عاشق و معشوق دنیا! +عکس - s love m - 07-02-2012، 12:11

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Rainbow زندگی عجیب صاحب رکورد بلندترین ناخن دنیا (تصاویر)
Lightbulb دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ]
  دو تا رفیق عاشق یک دختر میشن
  اگر من مخترع بودم ... ( زیبا ترین انشای دنیا! ) ♥ ♥ ♥
  غمگین ترین جمله دنیا!!
  نشانه های یک عاشق واقعی !
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  خفن ترین فیلم ترسناک هایی که دیدید و پیشنهاد میدید ؟؟؟؟؟
  اگه یه زمانی یه جن خیلی ترسناک دیدی چیکار میکنی. خاطراتتون اگه جن یا روح دیدید هم بگی
Book داستان ترسناک

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان