01-02-2021، 8:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2021، 8:46، توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪.)
(01-02-2021، 8:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2021، 8:39)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به هر کس که میخواهی بگو
آخر چرا وقتی کسایی که با هم دوست معمولینو با هم شیپ میکنییییدددد ۰-۰ :////////////
حالا باز اگه یکی اون یکیو دوس داشت یه چیزی :///
ولی من میگم جای بابا و داداشم بودهههه و هستتتت ۰-۰
چون که تو دو تا دوست معمولی را شیپ میکنی
(01-02-2021، 8:41)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2021، 8:35)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه نه اینطوری نیس
آره دقیقا اینطوریه
هیچ غلطی نمیتواند بکند
غلط نخور/:
مامانم موافقت کرده ازم درخاست ازدواج کردی هاهاههاهاهاههاهاهاهها مهریمم 13840309 سکه تمام بهار آزادی
من منتظرم
اینطوریه اینطوریه
تو بخور :/
مامانت چقدر چیزای فیک رو باور میکنه
به درک
ابنقدر صبر کن زیرمات علف سبز بشه
(01-02-2021، 8:40)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-01-2021، 21:23)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"Iam_ROYA"
سلام
آیا مایل هستید به سوالات من پاسخ دهید؟
مشکلی نیست بفرمائید
احیانا احراز هویت نیس؟
چرا هس
این ربات سخنگی انجمنه
ساخته شده توسط گوگل
اختصاصی فلشخوره
تا به سوالاش جواب ندید اکانتتون رسمی نمیشود