02-02-2021، 1:25
(02-02-2021، 1:20)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهوع
@Baranis
بهم بگو.
(02-02-2021، 1:19)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درکت میکنم خیلی سخته بجنگ و هرگز تسلیم نشو.
آخه باز طبق معمول یه گندی زدم بابام چیز میزای انیمه یائوی هامو (شیپ پسر با پسر ۰-۰) رو تو لپ تاپم دیده از این به بعد تا چن هفته قراره کنترل بشم ۰-۰ =/
برای همین زیاد نمیتونم کلا بیام فلشخور مخصوصا گ.آ فقط پیام خصوصی شاید بتونم جواب بدم ۰-۰ ://
آخه باز طبق معمول یه گندی زدم بابام چیز میزای انیمه یائوی هامو (شیپ پسر با پسر ۰-۰) رو تو لپ تاپم دیده از این به بعد تا چن هفته قراره کنترل بشم ۰-۰ =/
برای همین زیاد نمیتونم کلا بیام فلشخور مخصوصا گ.آ فقط پیام خصوصی شاید بتونم جواب بدم ۰-۰ ://
(02-02-2021، 1:15)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.@Baranis
بیا با من ازدواج کن لطفا خواهش میکنم
+
برگرفته از کتاب دلفین ها پرواز میکنند![]()
@"Mahdi
از خداتم باشه من شوهرت بشم . فقط بد شانسی دیگه انگاری 9 تا خواهر داری. التبه 8 تاشون انتظار دارن من برم خواستگاریشون. منهای یکی که خواهر خودمه شدن
@Baranis
ن بابا/=
من همون دوتا دوقلو ها ک خواهر آقای شاخ هستن رو ترجیح میدم ب این شیطونا^_^♡