امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 1:20)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Baranis
بهم  بگو.

(02-02-2021، 1:19)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه باز طبق معمول یه گندی زدم  بابام چیز  میزای انیمه یائوی هامو (شیپ پسر با پسر ۰-۰) رو تو لپ تاپم دیده از این به بعد تا چن هفته قراره کنترل بشم ۰-۰ =/
برای همین زیاد نمیتونم کلا بیام فلشخور مخصوصا گ.آ فقط پیام خصوصی شاید بتونم جواب بدم ۰-۰ ://

آخه باز طبق معمول یه گندی زدم  بابام چیز  میزای انیمه یائوی هامو (شیپ پسر با پسر ۰-۰) رو تو لپ تاپم دیده از این به بعد تا چن هفته قراره کنترل بشم ۰-۰ =/
برای همین زیاد نمیتونم کلا بیام فلشخور مخصوصا گ.آ فقط پیام خصوصی شاید بتونم جواب بدم ۰-۰ ://
درکت میکنم خیلی سخته بجنگ و هرگز تسلیم نشو.

(02-02-2021، 1:15)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا با من ازدواج کن لطفا خواهش میکنم
+
برگرفته از کتاب دلفین ها پرواز میکنند Big Grin
@"Mahdi

از خداتم باشه من شوهرت بشم . فقط بد شانسی دیگه انگاری 9 تا خواهر داری. التبه 8 تاشون انتظار دارن من برم خواستگاریشون. منهای یکی که خواهر خودمه شدن
@Baranis
@Baranis
اهوع
ن بابا/=
من همون دوتا دوقلو ها ک خواهر آقای شاخ هستن رو ترجیح میدم ب این شیطونا^_^♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - βάરãɲ - 02-02-2021، 1:25
اینو داوپش - م‍حمّد - 02-02-2021، 19:08

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان