(04-02-2021، 15:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 15:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میبینیم میبینیم ۰-۰
من تو این دنیا فقط از دو چی میترسم ۰-۰ ارتفاع که اونم داره رفع میشه با یه انیمه ۰-۰ و اعتماد و دید دوستام نسبت بهم ۰-۰
پس نچ خیرم اون دروغه دروغم لولو نیس بترسم ۰-۰
از خدا بترس -_-
اونو که همه ملت باید بترسن ۰-۰ بعدشم اون ترس نیس که بخدا داریم ۰-۰
اون حس در واقع حس پاکی ، بزرگی ، تکبر ، مهربونی و همه چی تمومی خداعه که ما نسبت به خودمون که تو زندگیمون پر از گناهیم ، اشتباهیم ، حسادتیم و ... به خدا داریم ۰-۰
حس میکنیم جلوش کم اوردیم و اونه که سرنوشت ما تو دستاشه!!
نمیشه گفت ترس ، چون آدم از ترسش دوری میکنه و اصلا بهش نیازی نداره و تا جایی که ممکنه سعی میکنه ازش دور بشه
ولی ما حسمون نسبت به خدا چیزیه که نمیشه با ترس توصیفش کرد! ۰-۰
(04-02-2021، 15:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"AVA_MADI*"
لطف کن عکس آواتارتو انیمه ای کامل بزار!!
به بی تی اس نمیخوره شبیه انیمه ها باشه
انیمه گروه تی اکس تیه که مال بیگ هیته
لطفا یا کاسپلی های تی اکس تی بزار یا انیمه ای بزار
اصلا کاسپلی انیمه خوب نیست ._.
عه ۰-۰ خو چیکا کنم چهار روز انیمه میزارم چهار روز پسرا رو خوب است ۰-۰؟؟
(04-02-2021، 15:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2021، 15:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میبینیم میبینیم ۰-۰
من تو این دنیا فقط از دو چی میترسم ۰-۰ ارتفاع که اونم داره رفع میشه با یه انیمه ۰-۰ و اعتماد و دید دوستام نسبت بهم ۰-۰
پس نچ خیرم اون دروغه دروغم لولو نیس بترسم ۰-۰
از خدا بترس -_-
(04-02-2021، 15:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ینی حله دیگ؟؟ ۰-۰ اوکی یه هفته تک و تنها با ۰-۰ جانم ۰-۰
یه ماه -_-
یهههه مااااه ۰-۰ چه خبرههههههه ۰---------۰