(05-02-2021، 23:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-02-2021، 23:19)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوهام ۰-۰
ععععععععععععررررررررررررررررررررر *-* هعی خدا هعی خدا از دار دنیا آرمی بمبم نداریم ۰-۰ :///
۰-۰
عا فرزندم منم ندارم (:
از اونجایی که برات نمیخرم...باید این پدرخواندمو مجبور کنم بخره
دارم آرمیش میکنم باورم نمیشه
به نظرم به پدرومادرت نگو آرمی ای چون عصبانی میشن و نمیزارن آرمی باشی مثل آلما!!
پریناز به وب بی تی اسم اومد .-.
بابایی شایده باورت نشه ولی من به زور به بابام موزیک ویدیو پسرا رو نشون میدم هر شبم یه آهنگ آروم مث زیرو اوکلاک و نمد باترفلایو براش میزارم راحت میگیره میخوابه ۰-۰
تازه همش میکس نمد عکسشونو نشون میدم بابام میگه والا قدیما دخترا یه نمه حیا داشتن راس راس نمیومدن مث دخترا من عکس پسر به باباشون نشون بدن ۰-۰
آجیمم آرمی کردمش تازه اون وعضش از من خراب تره جیمینو به بابام نشون میده میگه بابا میخوام با این ازدواج کنم این دوماد آیندته ۰-۰ ://////////////
(05-02-2021، 23:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-02-2021، 23:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سوتییییی
پس قراره کتلت که هیچچچچچ قراره کوکو بشییییی ۰-۰ :///
میدونم که نمیدونی که میدونی چون فک میکنی که میدونی که میدونی ۰-۰
تو الان منظورت این بود که میدونه ولی خودش نمیدونه که میدونه
ینی واقنی نشستی دو ساعت ویدیو چک گرفتی بررسی کردی @-@ عژب ۰-۰
(05-02-2021، 23:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدرا بوی سوختنی الان اینجا رو پر میکنه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.picc.ir/uploads/161255862143081.png
@"AVA_MADI*"
بعد اونوخ به من میگن حرص میدییییییییی بابایی آماده تلافی باش لباس رزمت یادت نرهههه ۰-۰ ://
(05-02-2021، 23:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-02-2021، 23:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس قراره کتلت که هیچچچچچ قراره کوکو بشییییی ۰-۰ :///
میدونم که نمیدونی که میدونی چون فک میکنی که میدونی که میدونی ۰-۰
ما قدرتمون بیشتره بنابرین پیروز میشیم
ساقیت کیه؟
تایتانا رو بیارم جلو چش و چالت قدرت واقعی را بنگریییییی ۰-۰
چمد والا ۰-۰ فهمیدی به منم بگو ۰-۰ من اصن نمدونم معنیش ینی چی :////
خوشم میاد همتون بیست و چهار ساعته شبانه روز در خدمت گذاری اینجا پلاسینا ۰-۰