08-02-2021، 18:45
نقل قول: دوست عزیز خودت جزو تیم مدیریت هستی خودتم اینجا داری توهین میکنی ؟!توهین نکردم حرف راستو زدم جناب ما کاربرای فعالی داریم که قدشونو نمیدونیم و کنارشون میزنیم و مدیرایی رو بالا میاریم که واقعا اهمیتی نمیدن!
یه میذاشتی عرق رسیدنت خشک بشه بعد .. ((((:
شما گزارش کن ، هر مدیری آنلاین باشه رسیدگی میکنه
توقع داشتم درک بهتری از فصل امتحانات و دغدغه های زندگی سایرین دیگران داشته باشید . اما خب ب اقتضای سنتون سعی میکنم از مورد صرف نظر کنم . ((:
اگ مدیریت بنظرتون بیستُ چهار ساعته آن بودنه من نظرم اینه این صحبت دگ ادامه پیدا نکنه !
+ نکته ی آخر ، بچه ک نیستیم . اگر خیلی از حرف کسی ناراحت میشید میتونید مودبانه از ایشون بخواید ک دگ باهاتون از این شوخی ها نکنه . این رفتارای بچگانه درکش برام سخته و امیدوارم دگ تکرار نشه (((:
درسته عرق رسیدنم خشک نشده ولی میتونم از همین الآن به نحو احسنت انجام بدم درسته یکم دخالت کاری میکنم اما به نفع انجمنه اگه نیست پس من واقعا بی دلیل نویسنده شدم!!
شاید یه کاربر بتونه با یه بحث کوچیک تمام انجمن رو بهم بریزه!یا همین ممد گاو کش هکر باشه شما میدونید؟
برم سر بحث امتحانات که حرفم کوتاهه!
یک ماهه از امتحانات گذشته! مگه یه دبیرستانی چندتا کتاب داره که الان 2 ماهه تمام نشده؟
دوم دقدقه زندگی دارن؟یعنی چه؟یه بچه 16 17 ساله دقدقه زن و بچه داره؟دقدقه پول داره؟دقدقه بیکاری داره؟واقعا درک نمیکنم!!!!!
منظورم 24 ساعته نبوده و نیست!منظورم اینه ما کادر مدیریتمون سهل انگاری میکنه!اهمیت نمیده!میخواد هرچیزی رو زود تموم کنه که راحت بشه!به قول مهدی خیلی راحت بلاتکلیفید!
+
خیلی مودبانه صحبت کردم!من متوجه شوخیشون نشدم و فکر کردم جدی میگن!رفتارای بچه گانه من به کسی هیچ ربطی نداره!کسی نمیتونه تو زندگی کسی دخالت کنه پس شما خودتون رو وسط بحث بنده و مدیر وحید نندازید!