12-02-2021، 0:34
(12-02-2021، 0:31)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نام خدا ارمی هستم یه معتاد!
متولد 1384 هستم کلاس نهم
معتاد ادمای فضای مجازی ام!حتی نمیتونم از نزدیک ببینمشون!
یادم رفت بگم ک من یه دهه هشتادی ام!نوجوونم!تو این سن هرکسی نیاز ب دوست خوب وگردش و خوشگذرونی داره!اما ما چی؟با این کرونای لعنتی ک اومد فقط توخونه اایم شدیم معتاد گوشی!هی هم ار اعضای خانوادمون کم میشه!چی میخاستیم چی شدیم!قبلا ارزو داشتم ب این سن برسم ک با دوستام برم تفریح اما علاوه بر کرونا حتی مامانم هم اجازه نمیداد میگفت چون دختری دختر اینطوری نمیکنه!دوس دارم یا همون ارمی 6 ساله شم یا 18ساله یابزرگتر یا کوچیک تر!
خدایا چرا من دخترم؟چرا برا مانوجوونا و جوونا کرونا اومد؟پس ما چطوری جوونی کنیم؟با گوشی؟حتی از درس هم افتادم من!بزور مامانم یکم درس میخونم!منی ک با جونو دل درس میخوندم تا دکتر بشم!تا مفید باشم اما خب همه شوقم کور شد!ما دهه هشتادی شدیم!همه چیو تحمل کردیم هیچی نگفتیم فقط ادامش دادیم!اون از پسرا اینم دختر!ی ارزومون اینه بمیریم ااما ی ارزومونم هست ک زنده باشیم!عیب نداره بهتره نا امید نشیم حتما صلاح اینه!راستی اونایی ک دوس داشتن بزرگ شن برن دانشگاه!الان ک مجازی هستین بازم دانشگاهو دوس دارین؟شانسه دیگ شانس!با این همه بازم خدایا شکرت
خاب اینو میسازمش میزارم تو عکس خلاقانه!
انتظارم اینه سپاس بدین|||:
اگ خوندی بگو خدایا شکرت!
:||||||||||