14-02-2021، 10:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-02-2021، 10:19، توسط THEDARKNESS.)
(14-02-2021، 10:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-02-2021، 10:15)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا من به خودم امیدوار شدم الان
بله قبول شد نرفت. رتبه ۵ کنکور کارشناسی ارشد کشوری شد.
البته بگم اینا رشتشون یجوریه فقط دو تا دانشگاه ارتش و سپاه پذیرششون میکنه. رشتشون ساخت سلاح و تجهیزات و اینجور چیزاست. مال تهراتو ول کرد که شانس استخدامش ۸۰ درصد بود رفت اصفهان که شانس استخدامش زیر ۵۰ درصده. عمم گفت چقدر یادم رفته
حق داری. این پسر عمم هر چند خوشتیپ و قیافس و خرخونه و همیشه شاگرد اوله و فوتبال و ورزششم خوبه ولی خب یه اسکله
(14-02-2021، 10:17)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-02-2021، 10:13)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتماااااااااااااا:
بیا بخوووووووور=////
جونی تو=////
=//////////////////////////////////////
از طرف من بهش بگو صبح بخیر=///////////
چون تو گفتی حتما انجامش نمیدم
حسین رفته دشت و کوه شکار آهو=//
ایندفه اون رو تخت خابیده منم رو کاناپه._.
از حقوقش کم میشههههه._.
اهایی فرشتتههه بگوو ددیمممم دداارررههه خخاااابببب ککککیییییوووووو مممییییببببییییینننننهههههههههه؟
خوابش.ارور 404 not found میده