21-02-2021، 16:27
(21-02-2021، 14:47)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2021، 14:44)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
بی معرفت چرا عشقم؟):
@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
عه برا منم اینجوری بود-_-
گمشو از جلو چشمم کااااااات
ِنَ حـالی نَ احـوالـی :/
ناسلامـتـی قرار بـود دعوت کنـی بیام خونتون همش چن مین فاصلـع داریمـ :!
شقـی نـاموسـآ آب شو تو هنوز بـه من پیــتزا ندادی"."
شرمنده):
دیگه تکرار نمیشه):
تو ک همش بیرونی|:
حالا خوبه استوریاتو میبینیم
بستنیییی پیتزااااااا
ایششششش
(21-02-2021، 14:47)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن داغونم
(21-02-2021، 14:44)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جان؟حالت خوبه ژیژر؟
@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
عه برا منم اینجوری بود-_-
گمشو از جلو چشمم کااااااات
(21-02-2021، 14:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-02-2021، 14:42)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون از نظرتون[:
بیشتر بیایین...
غیبت خوب نیست._.
نمره کم میشه._.
والله من هر از چند گاهی نیاز دارم برم توی غار ولی خب الان بازگشتم و خیلی هم از کرده خود دلشادم.
هیچ جا همچو فلشخور باعث نمی شه آدم بنویسه.
منم غار میخوام._.
اره واقعا من آدم کم حرفیم ولی اینجا میام ماشالاااااه

دهنم بسته نمیشه):