23-02-2021، 9:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 23-02-2021، 9:12، توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ.)
(23-02-2021، 8:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شـت چـه لاکچـری هسی شمـآع:>
(23-02-2021، 8:52)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جر
علیکـ سلامـ
شـام سحـری نوش جـآن :!
نه صبـآع از من خواستگـاری کـردع
@صباnafas
امروز به این یقین رسیدی نفستمـ؟!مرسی
دیشب مامانم خونه نبود اگ هم مامانم خونه نباشه خودم باید یچی کوفت کنم بعد اصلا هم حوصله نداشتم که یهو ساعت 12 ب سرم زد پاستادرست کنم/:
اندازه 3 نفر هم درست کردم/:مامانم اومد خونه گفت اگه نخوری میریزم تو حلقت/:ساعت 1/#0 اماده شد منم هر 1 ساعت نصفشو میخوردم چون پاستا غذای مورد علاقمه خودم خوردم به هیچکی هم ندادم چون خواب بودن
ساچ عه واووووو*-*چه غلطااا
(23-02-2021، 8:52)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه باهم میریم/:
برو ._.
![]()
فدات
برگات!/:
قربونت ژیژرم
یکـ شـب پاستـا !!
من دنبـال هویچمـ بخـورمـ اون موقع سیر شمـ ):
(23-02-2021، 9:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-02-2021، 9:09)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زبونتو گاز بیگیرررر
الهـی فـدامـ شـی
از اون کیک قرمزه بدع گـاز بگیـرمـ