26-02-2021، 1:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-02-2021، 1:50، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(26-02-2021، 1:46)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-02-2021، 1:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من تک فرزندمممم._.نه داداش دارم نه خاهرررر
بعد ترلان و بهار و رامونا و ملیکارو برا داداشم گرفتم._.در صورتی که من داداشی ندارم
میدونی فرنود جان
کلا توهمیه یهو میبینی ۴ نتیجه هم کنارش میزاره کلا دیگه باید لفت بدی از این جهان!
تصوّرم ازش اینه که میره غذای ماهی می خره میاد خونه و بعد می گه ای بابا من که ماهی ندارم اصلاً. بعد غذای ماهی رو می ذاره کنار 837489378 تا غذای ماهی دیگه که قبلاً خریده بوده.
تو داستان میارمش جالبه. (تیک سبز)
(26-02-2021، 1:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-02-2021، 22:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کم تر از چند ماه دیگه سنم قانونی می شه. به قول صبا فقط چند ماه فرصت دارم تا یکی رو بکشم.
._.
سلام علیکم.

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)