27-02-2021، 11:20
(27-02-2021، 11:17)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب کاری کردین. من بعد فیلم ترسناک خواب ترسناک میبینم
(27-02-2021، 11:12)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یادمه یه بار تو اردوگاه شهید مطهری بودیم ( کرایش کرده بودیم برای مهمونی داشتیم) بعد دروازه گل کوچیک داخل زمین بازی بود و برقای اون منطقم خاموش بود هیچ کس جرات نکرد بره من رفتم اوردم.(ربطی به موضوع نداشت فقط خواستم بدونی چه اونی چان شجاعی داریاکثر فیلم ترسناکا رو هم تنهایی دیدم کسی تو خانواده نیست همراهی کنه)
ایولللللللل *-*
اونی چان ولی انصافا من هر فیلم ترسناکیو میبینم ولی تنهایی اصلااا و ابدااا نمیتونم ۰-۰
بعد من و دوستم هی خل بازی در میاریم دفعه پیش داشتیم رو میز ناهار خوری پینگ پنگ بازی میکردیم ۰-۰ بعد از این ور توپه خورد به گلدونه روش خورد شد توپه افتاد تو اتاق ۰-۰ ماعم تازه آنابل دیده بودیم از اینور نمیتونستیم شیشه هارو جمع کنیم از اینور میترسیدیم مث اون دختره که آنابل کشوندش تو اتاق مارو هم بکشونه داخل همونجا نشستیم سوره میخوندیم ۰-۰