01-03-2021، 13:22
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدوم؟
+
اصلاً برای همین شیپشون کردم. : دی
کدوم؟
(01-03-2021، 13:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه خیرم. جدی می گم.
(01-03-2021، 13:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شوما رو که می بینیم بهتریم.
خود شیرین-_-
(01-03-2021، 13:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنونم که راجع به این نکته تو هم اشاره کردی. تو هم گیج شدی و معتقدی یکم باید گره گشایی کنم آره؟
(01-03-2021، 13:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاره تیسنابنتیسابتنیاستنبایسمنبامسیایسبنمینستبنمیست
بله بله. چه طور بود؟
شوما رو که می بینیم بهتریم.
میدونی من به شدت مجذوب اون جزئیاتی میشم که بهشون اشاره میکنی
مخصوصا تو اپیزودای اول که هنوز قراره کرکترا شناخته بشن
اینجوری خیلی خوب میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد
این جزئیات واسه اپیزودای اول واقعا لازمه
ولی کم کم که داستان بیوفته رو دور میشه کمترشون کرد که روند داستان هم کند نشه ( اینو گفتم چون دیدم یکی راجب این قضیه انتقاد کرده بود )
و اینکه من مردم وقتی دیدم این دوتارو واسه جور شدن با هم انتخاب کردی تو این اپیزود چون اینا تا دیروز تو گ.ا داشتن دعوا میکردن lol
+
اصلاً برای همین شیپشون کردم. : دی