(01-03-2021، 23:56)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اافرین
(01-03-2021، 23:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرف اضافی نباشه!وگرنه ددیم میگم بفرستت فضا
@"AVA_MADI*"
بچه تو هنوز نخوابیدی؟._.
استاد بیا از بابام بپرس بوخودا ساعت ۸ و نیم خوابم برد تا ۱۱!
بعدم بیدار شدم طبق معمول این خندق که از گشنگی سکوتی بلند تر از فریاد میزد را سیر نمودم ۰-۰
خلاصه الان خوابم نمیاد ._.
مامان بابای من دارن تخمه میخورن|:
(01-03-2021، 23:56)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوچ._.دارم لواشک نوش جان میکنم میخوری؟
(01-03-2021، 23:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/:بیشعور دل اونو
خودت میدونی دست بردار نیستم
هنوز نخوابیدی؟ ._.
(01-03-2021، 23:56)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم ترلان 3/75 یاله از روستای جفرآباد
(01-03-2021، 23:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
سلام خوبید؟
میشه اصل بدین؟
آرمی ۲ ساله از سومالی:/