(05-03-2021، 0:03)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2021، 22:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آخه بیشتر ب چان میخورم/:
نخیرم کچل خان مال منه
واو من مامانم اینطور بگه خودکشی میکنم
خوش ب حالت با مامانت
کی گفته ؟:/
اصلا هر دوتامون میریم پیشش ببینیم کدوممون رو انتخاب میکنه-_-
چرا خودکشی باید این چیزا رو دوس داشته باشی که از مامانت بشنوی
اره میگه تا تو رو زن چانیول نکنم ول کن نیستم
من/:
اگه هردومونو انتخاب کنه هَوو بشیم چی؟//:
مامانم آخه کلا ازین حرفا نمیزنه خواهرم با اینکهه بزرگه ولی تاحالا یبارم بحث ازدواجشو وسط نکشیده

(04-03-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2021، 11:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرچی بشه مثل هم|:
![]()
![]()
من دردونم/:
غ5ذض47ا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/e0/0c/cb/e00ccb9db4c5e1572017c69495ae3f92.jpg
من یکی یدونم
وایی خودایا من میرم با این ازدواج کنم
باور کن ی نسبتی داریم باهم/:
من گلم سنبلم/:
تو غلط کردی/:
(04-03-2021، 23:22)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-03-2021، 23:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه جات/:
جون اوه فاطی؟/:
اوه فاطی خیلی بهت میاد لامصب :/
رِح میدونم/:
عرر اوه فاطیی عررررررر