(06-03-2021، 9:55)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2021، 9:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ʟᴇɪᴛᴏ
سلام خوبید اصل میدین؟
رامونا هستم از تورنتو کانادا ._.
و شما؟
آرمی هستم از روستای علی اباد._.
(06-03-2021، 10:28)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناموسا به فداتتت*-*
(06-03-2021، 8:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با این نظرات بد باشم مامان شتری؟![]()
نمیشنوم فقط میبینم.-.
عه خودت منو کنار جوب بدنیا اووردییی بعدش ددی وحید دید منو خوشش اومد ازم._.بعد به فرزندی قبول کرد._.
وایییی این منم؟|: چ خوشگلمممممممممممم
واییی عشق منی ژان ژان ژون منی![]()
واییی لنتیییی تا بحال انقد از ته دل نخندیده بودم ک خندیدممممم^-^
منظورت خودتیی کلککککک![]()
قربونت برم عشق جاننننننن شرمندم نکردییییییی
شنیدم با پرستو میری ترکیهه چشمم روشن پ منو رامونا رو نمیبریننن؟._.
لاو سوسوسوسوسوسوسوسوسوسوسوسو ماچ
نآمـوسـا این داستـانا چیه شرو ور بافتی لامصب .-.!
بچـه سر جوبی کی بودی lol
رو آب بخندی خنده ی زیاد بر شتر حرام است احکامتو درست بوخون:>
آررره ورود افراد زیر 18 تو این سفر غیر قانونیه فقط مخصوص من و پرستوعـه خودتو جـا نده الکی شوتور!
مـاچ به کلت *.^
(06-03-2021، 13:51)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ خبرههه|:
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
اوکراینیه سو تفاهم بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۳۰۶-۱۴۲۸۴۵.png
این کیه لنتی؟