06-03-2021، 23:03
(06-03-2021، 23:00)Ali.khalse نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این با من بود؟
(06-03-2021، 22:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می گم دیگه، قضیّه همون ماشین آبی و قرمزه س.
ولی بیا یُخده روانشناختیش کنیم. مردم نیاز دارند به یک چیزی عقیده داشته باشند یک جوری که انگار مذهبه یا به قول تو پیامبره. چون از پساداروین به بعد مذهب رنگ باخت و دیگه چیزی نبود که به روز و شب آدم ها اصالت و معنا ببخشه.
،?من فرارر کنم تا انجمن. ب باد نرفته ،????دایی. خدافظ نمیدونم خودتی یا یکی دیگه. شب خوش ،????
(06-03-2021، 23:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه تا نصفه دیدم، شایدم کم تر. بعدش رفتم چیزی بخونم که مدّت ها قرار بود بخونم بعد دیدم مغزم خسته س بعد رفتم بخوابم دیدم اون قدر هم خسته نیستم بعد دیگه نمی دونستم چی کار کنم.
(06-03-2021، 22:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هوم
هاها.
رفته بودم بخوابم خوابم نبرد.
فیلمو دیدی؟!
(06-03-2021، 23:00)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه مفعولِ پاک خواهد شد رو نفهمیدم چیه.
(06-03-2021، 22:58)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بزرگان را دخالت چه باشد؟در معرض یک ایل آدم حرفی که به سختی پاک خواهد شد؟
یه معمّا دیگه ازم بپرس قول می دم این بار بفهمم.
مشتش را در هوا تکان می دهد*
الان قشنگ فهمیدی مادر-.-