(11-03-2021، 16:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حاجی
(11-03-2021، 16:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتنش برا تو آسونه که سایه بالا سر داری (:
حاجی مامهمچین بچه بالایی نیستیم
ولی خب یبار 300-400 میدی در عوض راحت میشی
خداوکیلی رد دادی :/
زنگ بزن مخابرات هر سرویس دهنده ای بعد بگو بت یاد بدن
یا اصن یکیو بفرستن درست کنه
یا اصن تو نت بسرچ
من کلل مجمعین 300 دارم که نگهش داشتم از گشنگی مردم یه چیز بخرم!!
کجای کاری؟
(11-03-2021، 16:27)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهمان عزیز ایشون قصدش گمراه کردن شماست!!
لینک مخربه
من خودم لینکو امتحان کردم!!
اصلا مگه لینک فلشخور مخربه؟! :/
والا وضعت خرابه کلا
(11-03-2021، 16:31)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا نظر منو بخوای میگم خیلی ارزونه
Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداوکیلی رد دادی :/
زنگ بزن مخابرات هر سرویس دهنده ای بعد بگو بت یاد بدن
یا اصن یکیو بفرستن درست کنه
یا اصن تو نت بسرچ
هزینه بسته هاش چنده؟
من ی مدت آسیاتک داشتم
میخوام بدونم کدوم بهتره
(11-03-2021، 16:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهمان عزیز ایشون قصدش گمراه کردن شماست!!
من خودم لینکو امتحان کردم!!
اصلا مگه لینک فلشخور مخربه؟! :/
ب مولا مخربه
گوشیتون میسوزه
از من گفتن بود
راس میگه حتی وای فای هم گرونع
ولی چاره چیه؟
خیلی جالبه
الان با نت داخلی تو فلشخورم
۶۰ گیگ بین الملل (معادل ۲۴۰ گیگ برای دانلود و استفاده از سایتای ایرانی ) رو با سرعت ۴ مگ میده ۴۰-۵۰ تومن