(11-03-2021، 19:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-03-2021، 18:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بایده!! باید فرهنگ مجازی رو حفظ کنی (:
بایدیم نیس دلبخواهیه ۰-۰
بابا چرا همه منو نینی جلوه میدین O-o آخه کسی که اتک فنه بچه حساب میشه خدایی؟ ۰-۰
بی تر ادب خل! من هنوزم فازتو درک نمینمایم بمولا ۰-۰ (حالا انگار چن ساله میشناسمت مختو از رو حفظم میدونم توش چی میگذره ۰-۰=.////)
من نگفتم شکستمت گفتم جزغالت کردم ۰-۰ یاع یاع یاااااععععع سوتییییییییییییییییییییییییی! ۰-۰
چون نینی ای کوشول موشول :>
بستگی داره!
خودمم توشم الان جانم باش در حال پخشه جوننننننننن
منم نگفتم میخوای شکستم بدی یاععععع یاععععععع ٠-٠
نمیخام ۰-۰ تامام ۰-۰
نیستممممم ۰-۰=.////// بابا من کجام نینیه =.//// بهم بر میخوره بوخودا چن ماه دیگه خرسه گنده میشم ۰-۰ تامام ۰-۰
چرا گفتی چاخان نیااااا! ۰-۰=.///
(11-03-2021، 19:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-03-2021، 19:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من نمیخوام ازت دور شم
گم برو نمیخام ببینمت ۰-۰ ایش =.//
لوووووووووووووووس ۰-۰ یو آر سوووووو لووووووس ۰-۰ پس من میرم ۰-۰ یاع ۰-۰