(22-03-2021، 23:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخیال
(22-03-2021، 23:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخونش:
گنا ندارم ؟ D:
بخاطر همین مونث و مذکر بودنه که الان تو گ.آ دعوا میکنم
ﻧﻪ ﻫﻤﺶ ﺳﻮﺀﺗﻔﺎﻫﻢ ﺑﻮﺩﻩ!!
ﺑﺎﺑﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻫﻤﺶ ﺗﻘﺼﯿﺮ ﻣﻨﻪ
ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻣﺎﻥ ﻭ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻣﯿﺰﺩﻡ ﻧﻔﺮ ﻗﺒﻠﯽ ﻭ ﺑﻌﺪﯼ ﻫﺎ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﺸﺪ!
----
شما مثل خواهر و برادر بزرگترمید :v
آیا درسته برادر با خواهر و یا برعکس دعوا کنن یا دلخور باشن یا عصبی شن یا خوششون یا یا ؟!
(22-03-2021، 23:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من یه واقع بین بود
ای بابا تو ی عذاب وجدان بودی بعد دستو پا در اوردی
الان باید اشیای تیزو ازم دور کنن و اون تیغی که زیر فرش قایم کردمو وردارن تا کار دست خودم ندادم!
دوستان دعوا تموم شد
آفلاین شید D:
(22-03-2021، 23:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه قول بدم بچه خوبی باشم چی ؟
(22-03-2021، 23:34)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درد D:
تو دلت
تو جیگرتتتتتتتتتتتت
(22-03-2021، 23:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گنا ندارم ؟ D:
تو بگو یذره :v
یع گوشه میشینم و حرفی هم نمیزنم =)