08-04-2021، 22:38
(08-04-2021، 22:32)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2021، 22:31)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من جمع بشم تو باید چیکار شی حاجی/=
(دیگه از تو هم بیشتر میگم حاجی)
داره خز میشه*.*
بش نگو حاجی شاخ میشع:/
(08-04-2021، 22:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن مدیونی اگه اینطور فک کنی
عاقا برید جدا بنویسید هی اطلاعیه نیاد واسع من
تنکیو وری ماچ
(08-04-2021، 22:33)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2021، 22:32)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ ن بابا این بچه از اول توهم شاخ بودن داره
این چیزا دیکه بش نمیسازه
(08-04-2021، 22:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2021، 22:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخ
ن مدیونی اگه اینطور فک کنی
حاجی بمولا با اینا شوخی میکنم
این ریهام ک تو پ.خ هاش کم مونده ما رو کتک بزنه
بارانم ک بنده خدا داره تلف میشه تو فلش xD
(08-04-2021، 22:32)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان تو باز حرف زدی ؟
عاقا برید جدا بنویسید هی اطلاعیه نیاد واسع من
تنکیو وری ماچ
برو پروفایلتو درس کن =)
(08-04-2021، 22:31)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عارع
من جمع بشم تو باید چیکار شی حاجی/=
(دیگه از تو هم بیشتر میگم حاجی)
داره خز میشه*.*
اصن کی گفته شما از تیکه کلامای من استفاده کنین ؟
خدا یکی حاجی یکی
تمام
(08-04-2021، 22:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه خوبا جمع هستن سلامتی غایبا *.*
سلامتی بیل که هر چقدر بره خاک براق تر میشه *.*
سلامتی دریا که ماهی گندیده هاشو دور نمیریزه *.*
سلامتی از ما بهترون (:
(08-04-2021، 22:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2021، 22:33)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخ ن بابا این بچه از اول توهم شاخ بودن داره
این چیزا دیکه بش نمیسازه
شدید:/
میدونستی بابام ی سال از من کوچیکتره؟:/
چرا تولید مگه مصرف چشه