(09-04-2021، 13:09)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2021، 13:07)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"♡•rainy_girl•♡"
سیلام
ی سوال داشتم:
اگه دوس داشتی بجواب
روزه میگیری؟
آخه من ک هر سال میگیرم ولی خب امسال میفرقه خیلی آدم روزه باشع نمیتونع بخونه . اگه میگیری برنامت چجوریه برا خوندن؟
سلام بانو
عام نمیدونم منم پارسال و سالای قبل میگرفتم امسال نمیدونم چیکار کنم
شاید ی روز در میون بگیرم شایدم نگیرم![]()
بلاتکلیفم):
من از دفتر احکام شرعی قم پرسیدم میگن ک واجبع و باید بگیری اگع نگیری گناه کردی و البته ی راهکاری هم ارائه دادن گفتن میتونی هر روز صبح قبل از ادان ظهر ۴۵ کیلومتر از محل زندگیت دور شی و ی چیزی بخوری و برگردی خونتون اینشکلی دیگع نع گناه کردی ن روزه ای:/
(09-04-2021، 13:13)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-04-2021، 12:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین ک تو گرمای بالای ۴۰ شالو مقنعه سرتون نیس خدا رو شکر کنین بزارین ما ب حقوقمون برسیم
چقدرم که سرتونه. اصلا شما تو چادر خفه میشید.
همه ک بی حجاب نیستن ک :/