(10-04-2021، 20:23)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2021، 17:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو الان بیا به من بگو دیشب با سهون رفتیم سینما به جون عمم باور میکنم
بابا خیلی بیشعورید دارم مث موز دروغ میگم/: چرا باور میکنید؟//"
ناموصا؟
(10-04-2021، 20:16)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2021، 19:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب اگه بیای خونه ما فرار میکنی رفتار بابام با ی دختر اصلا خوب نیس ولی خب پدرمه و برام زحمت کشیده منم خومدو طوری نمیکنم ک اذیتشون کنم
منم همینطورم بابام درحالی که اجیمو خیلی لوس و ننر کرده زورش میاد یکار انجام بده براش درحالی که من تو خونه بیطرفم و حتی کارای بد اجیمم که من خبر ندارم میندازن گردن من بیچاره ولی درکل شاید خیلی کم روم تو روی بابام باز بشه و حاضر جوابی کنم در حالی که اجیم بابام هرچی میگه زبون درازی میکنه..
@کــــــــــⓐرمَن
سلام
دقیقا
اگرم بتونیم زبون درازی و حاضر جوابی کنیم باید نکنیم اونا بزرگترن و برامون زحمت کشیدن