26-04-2021، 21:56
(26-04-2021، 21:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهار من یه دختر15 ساله ام و تو 22 سالته!
(26-04-2021، 21:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.OMG
بله شما کاملا درست میگی
اینکه یکیو تو جمع خورد کنیم چی؟درسته؟!
الانم که شما تو ناشناس گفتی بچه بازی و مربوط به انجمن بود.
چه ربطی به اون داشت خب؟با این کارای شما که ادعای بزرگ بودن میکنید معلومه که از دستشون میدم.تو پ.خ گقته شده و شما هم اینو نمیدونستی و ربطی به زندگی شخصی شما هم نداشت الکی بزرگش میکنین
این بار هم خطاب به همه بود نتونستم خودمو نگه دارم
من تو هرچیزی دخالت نمیکنم!
فقط دوست داشتم زود تر حل شه حداقل تو جمع دعوا نباشه
نابودم کردی تو
چرا جایزه ی اسکار اینو نمیدین ؟!
تو واقعا تو مظلوم نمایی استادی گلم
میدونم میخواستم باهات بحث کنم ولی با این حرفات نشون دادی خیلی سطحت از چیزی که فکر میکردمم پایین تره lol
من با تو بحثی ندارم .. سطحمو میکشی پایین دختر
به دوستاتم بگو دخالت نکنن
من دیگه ادامه نمیدم
+
هنوزم میگم
تو واقعا تو چیزی دخالت کردی که هیچی ازش نمیدونی و اصلا به تو و دوستات مربوط نبود
مخاطب یکی دیگه بودو حل میشه ایشالا
تنها دلیل اومدنم به فلش این بود که اینجا بزرگ شدمو اینجا واسم عین خونه بود (:
« جارو خالی میکنیم واسه لاشخورا که چشم دوخته بودن بهش »
شبت بخیر آرمیتا
تو بهتر از من همه چیو میدونی بزرگتر از منی درست
کمکم کردی ممنون
هشدار دادی بازم ممنون
اما من هنوز سنی ندارم و هرچی گفته میشه واقعا حس میکنم با منین ناراحت میشم!خودت یک بار بخون حرفتو ببین چی گفتی
چرا باید یه دخترو که هیچی نمیدونه تو جمع خوردش کنی ها؟درسته واقعا؟
الان بچه های اینجا حق دارن نسبت بهم بد بین باشن
من هیچوقت دوست نداشتم کسی ناراحت باشه تو زندگی شخصیت که دخالت نکردم بچه های این انجمن از نظر من دوستامن منم همشونو دوستشون دارم.
من اینطوری اون دوتا موجود مهم زندگیمم از دست میدم ک
قول داده بودم تغییر کنم به هیچکی کمک نکنم اما از دلم نمیومد.تو زندگی شخصیت من کی دخالت کردم؟
واقعا انجمن داره نابود میشه
تو خبر نداری بچه ها بهم چی میگن پس من دخالت نکردم!اونا از من کمک میخواستن همین