04-05-2021، 22:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2021، 22:22، توسط Prometheus.)
(04-05-2021، 22:17)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2021، 22:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو کاراته یه چیزی داریم به اسم داچی...ایستادن با قاعده خاص
یکی از این داچیا اسمش هست شیکو داچی...تو نت سرچ ببین چجوریه
همون حالت بایست...دستاتو بزار رو زانوهات...بعد کمرت رو به چپ و راست اروم تکون بده ولی با فشار...تند نه ...فشار
الان میرم انجام میدم
تینکیو عامو
برو عامو...کمرتو نشکنی -_-
این برا شکستن قلنجه ها -_-
نمرش برا درد کمر چیز دیگست...
(04-05-2021، 22:18)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2021، 22:14)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله فشار استرس خوب نیست یادمه البته الان هم خودم مصاحبه دارم
من از وقتی پا تو مدرسه گذاشتم تا الان هر امتحان رو با کلی استرس پاس کردم همیشه برا درسام ارزش بسیار زیادی قائلم
الان امتحان ب این بزرگی ک سرنوشت ساز هم هست داره منو نابود میکنه :/
سعی میکنم آروم باشم ولی چندان موفق نیستم
نسخه هم زیاده برا آرامش هر کدوم باهاش جورین رو انجام بدید
(04-05-2021، 22:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب...خوبین؟^^
خوش میگذره؟
کلیشه ای هست که میگه بستگی داره از چه منظری نگاه کنی!
از منظر شروع گفت و گو ....