(08-05-2021، 9:07)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2021، 9:03)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه خورده اشک مصنوعی بریز توش تر بشه
من نور گوشیم کلا یا قرمزه یا سبز اما یه نیم ساعت گوشی و پرت میکنم الان ببینم چی میشه.دیگه داره حالم و بد میکنه.ممنون از راهنماییت
اقا
ببین ربطی به اون ندارن نور کلی گوشی منظورمه
خب از الان شروع شد دارم چون می کنم
برو
پیدا کردم اسمشو به جای ملاتونین که برا خوابه ترشح میشه
(08-05-2021، 9:03)حسین کرمانشاهان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-05-2021، 9:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داش سرویس کردنش نیاز نیست بگی
یه خورده اشک مصنوعی بریز توش تر بشه
(08-05-2021، 9:01)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببین نور ابی گوشی باعث ترشح یه هورمون تو بدنت میشه که وقتی نور کم باشه خوابو از کله است می پرونه اسم هورمونش همون هورمون شادیه اگه بزاری کنار من بهت قول میدم خوابت ببره بزرگ حالت هواپیما الان چشاتو بچرخونی درد میگیره میدونم چون مقالات شو خوندم
من نور گوشیم کلا یا قرمزه یا سبز اما یه نیم ساعت گوشی و پرت میکنم الان ببینم چی میشه.دیگه داره حالم و بد میکنه.ممنون از راهنماییت
پسر خوب فک کنم توصیه ام به دردت نمیخوره
خود دانی
من گفتم