امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 9:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متوجه حرفت نشدم.. میشه بیشتر توضیح بدی که منظورت چیه از اینک هدف لگبت این نیست؟
چه جالب .. اگر توضیحات منطقی استادت یادته برا منم بگو.. نصورش سخته ک پیامبر چه دلیلی داشته برای جریان عایشه..

باور کن مدوسا حتی این لگبت ها هم هموطن های منن.. دوسشون دارم.. ولی خراب میکنن جامعه رو.. روز ب روز داره زیاد تر میشه تاثیر رسانه و تبلیغه نه گرایش
و از سنگین تر برام هدف هاشونه.. ب نظرت پوتین بی عقله؟ زرنگ ترین رییس جهمور دنیاس که واسه کشورش خیلی شمشیر زده بعد بی دلیل اومده ازواج اینا رو ممنوع کرده؟

منم.. امیدوارم اقای ابراهیم هادی منطق خوبی رو ارائه بده

پدوفیلیا و همجنسگرایی به هم ربطی ندارن. دو تا ویژگی مجزان. یکیشون بیماریه و اون یکی نه. طرف ممکنه دگرجنسگرا باشه و پدوفیل. طرف ممکنه همجنسگرا باشه و پدوفیل. هر پدوفیلی همجنسگرا نیست. هر همجنسگرایی پدوفیل نیست. 

یادمه تاریخ رو می‌گفت، این که واقعا چه اتفاقی افتاده. توی چه شرایطی ازدواج کردن و دلایلش چی بوده و... ولی جزئیات دقیق رو نه. ممکنه چیزی بگم که اشتباه باشه. 

پوتینم فکر کنم شقایق راجع بهش گفت. 

(12-05-2021، 9:17)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی..

نه.. نیکی و صنم واسه بقیه ای .. واسه من طناز باش  (:  ( باز ناراحت نشیا... طناز واقعا اسمه خیلیم قشنگه )

منم کوروشم.. ایالات متحده مشهد Wink

مشهد؟ آخی... چقدر مشهدی زیاده. هوا چه طوره اونجا؟ 
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، shghyegh ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~× - Medusa - 12-05-2021، 9:38

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان