(13-05-2021، 0:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از خداوند برای اینکه علم adobe photoshop رو در اختیارم قرار داد نهایت تشکرو میکنم واقعا
(13-05-2021، 0:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا باز بگین من بی ادبم
خداوکیلی کل ایرانو ذره بین بزنی بهتر و بی چیز تر (بی ریا تر ) از من پیدا نمیشه
شما ستونییییییییی حاجی

خدایا
ناموصا دمت گرم v:::
(13-05-2021، 0:06)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داش سلامتی همه حبس کشیده ها
(12-05-2021، 23:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدی میگم
بسه دیگههههههههههههههههههههههههههههه خدااااااااااااااااااا
تو قهر نکن
اصلا مامان بزرگش اسمو باید انتخاب کنه
@*VENUS*
من اعتقادی به اسم از جد و پدر جد گرفتن ندارم بابایی ((:
(12-05-2021، 23:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر من استاندارداش با پدرش اومده بالا، به کمتر راضی نمیشه
شوهری که جمله عاشقانه بلد نباشه به درد هیچییییییییییییییییییییییی نمیخوره
من نمیدمش دست کسی که از من کمتر باشه ((:
(13-05-2021، 0:04)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا باز بگین من بی ادبم
خداوکیلی کل ایرانو ذره بین بزنی بهتر و بی چیز تر (بی ریا تر ) از من پیدا نمیشه
سید از عصر میخواستم بگم سلامتی آزادیت
دیگه تو بند نبینمت به حق آزادی (((:
البته بار اولمون نیسن دیگه عادت کردیم بش