(16-05-2021، 13:45)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینارو ولش کن
(16-05-2021، 13:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Lol چرا ؟!
من امروز خیلی خوشحالم و خوبم ^^
میدونی زود بیدار شدن واقعااااا تاثیر داره
وقتی تا ۱۲-۱ میخوابی بی حوصله ای تا شب
نمیدونم چرا ._.
دلیل زیاد گفتن از طبی تا معنوی
دوش مرغی به صبح مینالید
عقل و صبرم ببرد و طاقت و هوش
یکی از دوستان مخلص را
مگر آواز من رسید به گوش
گفت باور نداشتم که تو را
بانگ مرغی چنین کند مدهوش
گفتم این شرط آدمیت نیست
مرغ تسبیحگوی و ما خاموش
از کراشات برام بگو ^^
(16-05-2021، 13:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-05-2021، 13:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم والا^^
Lol چرا ؟!
من امروز خیلی خوشحالم و خوبم ^^
میدونی زود بیدار شدن واقعااااا تاثیر داره
وقتی تا ۱۲-۱ میخوابی بی حوصله ای تا شب
نمیدونم چرا ._.
بهار خوشحال باشه منم خوشحالم^^
قربون شما بشم ^^
(16-05-2021، 13:52)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2021، 19:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این داستان :
- طوطیِ وحشیِ من :۷
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/trim.655e1033-807b-4401-8823-df776bda0947_1ll0.mov/
فیلم بود یا ویس.-.؟
خودت چی فکر میکنی ؟ :۷