امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(17-05-2021، 8:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 7:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که گفتم یا احمدی یا هیچکس

این دیگه چه کوفتی بود

این کوفت نبود تو مشکل داری ک کوفت میبینیش:/

(17-05-2021، 5:26)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ *** های متفاوتی وجود داره یکی اون موقع وعده ربنا داد وپرید به اسلحه کشور بعد گفت اقتصاد خوب میشه یکی هم گفت وعده سر خرمن میده این طوریا نیست کی رو انتخاب کردن؟ اونی که بشه تو ستاد احمد آبادش زید پیدا کرد

به دولت هاشون نگاه کنید شورای همکاری خلیج فارس که البته زورشون میاد آخرشو بگن به تمامه نوکر استکبارن

حاجی دنیا رفته سمت قدس اما الهام داشت زیر آبی می رفتا

من واقعا چیز زیادی راجع ب این بحثا نمیدونم
پس درمورد چیزی ک اطلاع ندارم نظری نمیدم
حرف من مردم اون کشورا بود نه خود دولتشون

(17-05-2021، 5:38)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا یک مورد بگم شاید تعجب انگیز برخی اعراب ایرانی فقط زبان عربی دارن اما نژاد شون ایرانیه یادمون باشه تکیه بر نژاد کار بسیار غلطی هست

اما  درباره این که گفتید نه فقط عربا بلکه همه بد بودن اون زمان مراجعه به نهج البلاغه کنید
 کلام امیر المومنینه خلاصش این که طبیب تو بد ترین جا میاد
از خطبه ‏هاى آن حضرت عليه السّلام است (كه پيش از حركت بنهروان فرموده):

قسمت أول خطبه  بتحقيق خداوند متعال فرستاد حضرت محمّد صلّى اللَّه عليه و آله را در حالتى كه ترساننده بود جهانيان را از عذاب الهىّ و امين بود بر آنچه باو نازل مى‏شد، و شما اى گروه عرب در آن هنگام پيرو بدترين كيش بوديد (كه شرك و بت پرستى بود) و در بدترين جايگاه (حجاز) بسر مى‏برديد (كه قحطى و فتنه و فساد در آنجا بسيار بود) در زمينهاى سنگلاخ و ميان مارهاى پر زهرى كه از آوازها نمى ‏رميدند مانند اينكه كر بودند اقامت داشتيد،  آب لجن سياه را مى ‏آشاميديد، و غذاى خشن (مانند آرد جو پر سبوس و آرد، هسته خرما و سوسمار) مى ‏خورديد، و خون يكديگر را مى‏ ريختيد، و از خويشاوندان دورى مى ‏كرديد (بر اثر سختى معيشت و بدى اخلاق رعايت صله رحم نمى ‏نموديد)  بتها در ميان شما نصب شده بود (ساخته دست خود را پرستش مى‏ نموديد) و از گناهان اجتناب و دورى نمى ‏كرديد (پس بسبب وجود مقدَّس حضرت رسول اكرم از آن زندگانى بد و فساد عقيده و همه گرفتاريها نجات يافتيد و در ميان مردم دنيا به سيادت و بزرگى مشهور شديد، اكنون آيا سزاوار است كه بر خليفه بحقّ و جانشين آن بزرگوار ياغى شده او را نافرمانى كنيد).  و قسمتى از اين خطبه است (كه پيشآمد خود را بعد از وفات حضرت رسول اكرم بطور اجمال بيان مى ‏فرمايد: چون مخالفين خلافت را كه حقّ من بود غصب كردند): پس (در كار خويش) انديشه كرده ديدم در آن هنگام بغير از اهل بيت خود (بنى هاشم) ياورى ندارم (و ايشان هم نمى ‏توانستند با آن همه مخالفين ستيزه كنند، لذا) راضى نشدم كه آنها كشته شوند،  و چشمى كه خاشاك در آن رفته بود بهم نهادم و با اينكه استخوان گلويم را گرفته بود آشاميدم، و بر گرفتگى راه نفس (از بسيارى غمّ و اندوه) و بر چيزهاى تلخ‏تر از طعم علقم (كه گياهى است بسيار تلخ) شكيبائى نمودم.

فایده موشک الان برای مردم باز شده می فهمند نباید روش توافق کرد اما اگر این کارو برای هسته ای می کردن کسی می گفت برجام به خودی خود خوب بود؟

فرهنگ با این موارد تعیین نمیشه با تاریخه و تراث فرهنگی نگاهی به اون ور کنید که حتی مردم شون هم بعضا قبول ندارن اینا رو و این گرایش رسمی دولت هاست برای تسلط نرم 
+
اگر کسی تداخلی داره می تونه درمان کنه عیبی هم نداره

از لحاظ نژاد باید بگم اصل عرب های ایران به هیچ کشوری بر نمیگرده و ما خودمون یک حکومت کوچیک داشتم و اینم باید توجه کنید که ما عرب زبان نیستیم بلکه عربیم و اصلمون هم عربه
+
سخنان نهج البلاغه متین ولی من دوست ندارم راجع به دوران جهالیت نژادهای دیگر ایران بگم چون بحث میکشه به نژاد پرستی و این قبیل حرفا !!!

حکومت حیره؟ در جنوب نجف کنونی بود
در هر تاریخی بخواهید حساب کنید  اهل خوزستان کنونی اصل ایرانی دارند 
گفتم که تکیه بر هر قومیتی غلطه جز قومی بودن نه افتخار داره نه برتری ذره ذره مرز های این وطن رو گروهک کاشتن برای کشتار چه اون تورک ها تو جمهوری جعلی باکو که عمله اسرائیل و دشمن شدن چه کورد ها که دستشون رو شد تو شهادت سردار سلیمانی چه سمت شما و وهابی هاش خدا حفظ کنه سید محمد علی موسوی جزایری رو

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - ابراهیم هادی - 17-05-2021، 9:13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان