(18-05-2021، 10:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2021، 10:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگو ایشالا بگو انشالله(((:::
D:
نه مگ پدرم مصنوعی میشه ۰-۰ ایشالا ایشالا همچنین *-*
عه درود پدر گرامی ۰-۰ بگم بابا یا پدر؟ ۰-۰
درود مادر گرامی ۰-۰
الان دو نسخه پدر و مادر دارم 0-0
راستی شرمنده دیر جواب دادم پدر یا بابا سیستم یهو هنگ کرد لپ تاپه جن زده شد ._. انگار سوخت ۰-۰ دوباره الان روشن شد ۰-۰ یاع ۰-۰
بابایی
عیب نداره عسیسم تو هرچقدر دیر کنی من ساعت ها منتظرتم نایسس
چشم بابایی ۰-۰ *تصحیح میکند
انشالله D:
*-*

(18-05-2021، 10:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-05-2021، 10:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جروبحث نمیکنم الان خودش شروع میشه یاععع
به راستی خداوند دروغگویان را در روز حساب و کتابش مشخص میکنه ۰-۰ تا اون روز صبر کن تا مشخص شه![]()
عه جروبحثه؟._. یعنی ح نداره؟ ۰-۰ من فک میکردم ح داره که ۰-۰ یا ه دو چشم ۰-۰ پس چرا وقتی میگیمش ح داره؟؟؟؟۰-۰
راست میگی جروبحث (ولی من مطمئنم وقتی میگیمش ح داره -.-) باعث آرامش روح و روان میشه ۰-۰ حس میکنم انقده باهات جروبحث نکردم مهارت جروبحثم کم شده -.-
بیا جروبحث کن -.-
۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰ ۰-۰
نکن برادر نکن ._.
چرا شما برادران هی از رو شکلک بنده ایده مساوی با کپی میگیگیرین؟0-0
به ابولفضل العباس البوعذار عیبه ۰-۰
یکم رفتار مهربانِنانه داشته باشین ۰-۰
اصن منم هی اینارو میزارم یاع -.-
-.-
.-.
.__.