امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 15:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه باهات حرف نمیزنم ):
دلت میاد 
جاه و جلال و اینجا از قلبم که واست میتپید بهتر بود؟ من که گفته بودم دو نفری دنیامونو میسازیم باهم، حتی قشنگ تر از هالیوود (': 
(18-05-2021، 15:38)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوکرتم شما گلی (:
حاجی جوونارو ولشون اگه فکر درست داشتن الان این نبود وضع ما، مارلبرو داری؟ (:
من خاکم مشتی، خودت خوبی که بقیه رو خوب میبینی
جون بخواه، مارلبرو که چیزی نیست
کدوم مدلشو میخوای؟ ((:
(18-05-2021، 15:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زحمتایی که برای بیچاره کردن بچه های مردم کشیدی؟ 
چطوری این پولا از گلوتون پایین میره؟ (':

استغفرالله توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه بابت کار نکرده چه حرفا استغفرالله استغفرالله(':
تموم انجمنو شمع که بچینی، من به همه میگم 
این تاج و تخت دروغین باید نابود بشه
جوونای ما باید به حرف امامنا و قائدنا، به تحصیل و تهذیب و ورزش مشغول باشن، نه این فسق و فجور های مجازی 
که البته دست کمی از گناهان حقیقی ندارد.
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ▪неизвестный▪
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - esiesi - 18-05-2021، 15:43

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان