(20-05-2021، 20:08)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2021، 20:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هارمانم بابا نرده چاف چاف
رپر صدا و سیما رو پلی کن
(20-05-2021، 20:05)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"*Aɴѕιl*" سلام من به قصد نویسندگی تاپیک نمیزدم وای اگ بخواین نویسنده اون بخش میشم و اینکه شاید مثل گذشته فعالیت نکنم تو اون بخش چون من بیشتر جزوه های معلمای خودمو قرار میدادم و تو تابستون فصل تعطیلیه و کسی درس نمیده که جزوه معلممو بزارم
و اینکه خودتون میدونید نهمم و امتحانات حضوری پس تا ۱۷ خرداد فعالیت نمیتونم بکنم و اینکه بعد از امتحانات خرداد ماه یه نمونه دولتی داریم که ۱۸ تیر برگزار میشه و باعث میشه کم فعالیت کنم
ماه مهر بهترین موقع برا فعالیتمه
(ببخشید بخاطر امتحانات خیلی خیلی دیر جواب میدم)
@*VENUS*
تا صدرا رو نویسنده نکنیم اروم نمیگیگیریم

البته بهونت واسه مخالفت چی بود ؟
(20-05-2021، 20:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2021، 20:21)صدرا صهیون کش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این اکانت را تایید کنید
این اکانت اکانت بنده است
O.O
واسه چی اکانت زدی ؟