20-05-2021، 21:38
(20-05-2021، 19:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-05-2021، 14:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اع؟ تو اینجا بودی داشتم ازت تعریف میکردم؟ ((:
(20-05-2021، 14:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تعارف که نه، ولی وقتی قراره بگن میایم پیشتون یا واسه یه کاری میایم اینو میگن (((:
خودمم نمیدونم
"مزاحمتون میشم" مگه ی لفظ یا ی تعارف نیست ؟!
من غلط کنم مزاحم کسی بشم._.
من بچه خوبیم بهار در جریانه
(20-05-2021، 15:59)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بل بله، ۱۰۴ ساله دنبال خورشید چشماش میگشتم ((:
بله بهار فراتر از ایناس ک میگین^^
یا خدا خووووون آشام:/
عاقا برو روزیت یه جای دیگس:/ ما دخترمونو به شما نمیدیم:/
بی خطرم به جون خودم ((:
تو رو خدا بدینش دیگه ):
(20-05-2021، 17:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سعی کن از این یهوییا نشه دیگه، اع
دیگه یهویی شد(:
(20-05-2021، 17:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با بابات حرف نزن ._.
جنایتکار که بوده
جسد این ور اون ور که میکرده
خون آشامم بوده
با همه لاس خشکه که میزده
به منم میگه توله :۷
تازه فهمیدم ۱۰۴ سالشم هست
خدا میدونه چند تا زن و بچه داشته تو این یک قرنو ۴ سال ._.
چرا بچمونو الکی میترسونی از من؟ -_-
به هر حال ۱۰۴ سال منتظر تو بودم، باید یه شغلی چیزی پیدا میکردم،
فرصت شغلیش پیش اومد، منم رفتم تو کارای مافیایی ((((:
همیشه گفتم، خشکه ترین و مسخره ترین لاس با تو، به تمام لاس های با کیفیت جهان میارزه ((:
توله ام که از رو علاقه بهت میگم، نمیتونی ازش متنفر باشی (((:
زن نداشتم، سال ها کوچه به کوچه ی دنیا رو دنبال تو میگشتم (':
یه دونه دختر دیگه دارم فقط به جز ملیکا، دو تا دختر که تا حالا همو ندیدن، لیلا و ملیکا (:
عاخه خون آشام بی خطر هم داریم؟:/
نمیدونم باید ثابت کنی بی خطری
بالاخره دختر ما دسته گل و همه چی تمومه
تازه لیلا از کجا دراومد؟:/
نمیشه عاقا شما انگاری زیادی قضیه تون پیچیدست باید قشنگ تحقیق کنیم اول