(21-05-2021، 21:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2021، 21:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیر شوخی زیاد میکنه با همه ^^
ولی کم میاد گ.ا
اره باباااااا :۷
پلنگ صورتیمونه
رشتت چیه؟!
من آیفون بگیرم یا شیائومی یا سامسونگ امیر ؟
آیفون بگیرم نهایتا میتونم X بگیرم :۷
رشته عشقققق تجربییی *-*
باریکلا ^^
همین که علاقه داری مهم ترین چیزه
موفق باشی ^-^
(21-05-2021، 21:50)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه زیاد خوشم نیومد از فضاش
(21-05-2021، 21:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدرا ._. تو قبلنا هم این سوالو ازم پرسیده بودی._.
اره آیفونه گوشیم
جوابشو نیافتم -_-
جست و گذار در کلاب هاوس؟
فقط چون دعوتم کردن عوض شدم
ولی اصلا انلاین نشدم
(21-05-2021، 21:50)امیرحسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-05-2021، 21:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا ۱۷ ام میتونم اوکی کنم
اره واقعا لازم دارم
مثلا چند هفتست کالاف بازی کردم
امروز گوشیم یهو خاموش میشد
یهو روشن میشد
شارژش یهو از ۱۰۰ شد ۱۰
خیلیم داغ میکنه
کلا هم هنگ و کُند شده همه چیش
قرص بخور خب !!!
سلامت باتریت رو چنده؟
الان ۵۴ درصده
(21-05-2021، 21:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه عزیزم ):
(21-05-2021، 21:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخابم خوب میشم
تا ۱۷ ام میتونم اوکی کنم
اره واقعا لازم دارم
مثلا چند هفتست کالاف بازی کردم
امروز گوشیم یهو خاموش میشد
یهو روشن میشد
شارژش یهو از ۱۰۰ شد ۱۰
خیلیم داغ میکنه
کلا هم هنگ و کُند شده همه چیش
قرص بخور خب !!!
بهتر باشی :*