22-05-2021، 10:15
(22-05-2021، 10:09)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2021، 10:08)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تغصیر تو نی انگار همه حالات ظهر بخیر و طب بخیر و عصر بخیر یهنی بیدارشدن شب بخیر فقط مال خوابیدنه ._.
دقیقا
منم همین حسو دارم ب این جملات:/
(22-05-2021، 10:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2021، 10:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبه خوبه
ولی میدونی حالا ک شمارم راضی نگه داشته از ی ور پزشکی هم شغل طاقت فرسا حتما خودش کلی اذیته (ولی عشق ب پزشکی باعث میشع همه اینا رو فراموش کنی^^)
مامان منم معلمه ولی خب پزشک بودن خیلی سخت تره:/
چه جذاب ^^
معلمیم الان تو دوران کرونا سخت شده ...
واقعا باید دوست داشته باشی مامان من عاشقشه ^^
ولی خب خیالش راحته که ما هیچ وقت تنها نیسیمو پیش همیم ._.
(22-05-2021، 10:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهوم ._.
خوبه خوبه
ولی میدونی حالا ک شمارم راضی نگه داشته از ی ور پزشکی هم شغل طاقت فرسا حتما خودش کلی اذیته (ولی عشق ب پزشکی باعث میشع همه اینا رو فراموش کنی^^)
مامان منم معلمه ولی خب پزشک بودن خیلی سخت تره:/
عاره:/
من عشق پزشکی ام واقعا
از بچگی ب همه میگفتم ب من خانم دکتر بگین:/