26-05-2021، 20:52
(26-05-2021، 20:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-05-2021، 20:32)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا فک میکنی بحث اعتقادق باید ربط به دین داشته باشه:/
اصن پوشش بحث اعتقادی ای نیست که بخوای بهش معتقد باشی یا فلان، سلیقه ای و یچیز شخصیه. مگه ما پسرا که این مرزها و محدودیت ها رو نداریم اصلا واسه خودمون یا بقیه مهمه که چی بپوشیم. خیلییی مسئله ساده تر از ایناس. اگه هم منظورت حجاب اسلامیه که اسلام همین شال و روسری و مانتوهایی که ۹۰ درصد میپوشن رو قبول نداره. یعنی الان تو یه جامعه غربی اگه یه نفر بخواد حجاب اسلامی رو رعایت کنه خیلی پوشیده تر از حجاب اکثریت دخترا تو ایرانه.
دیگه میمونه اون بحث قانونی قضیه که یکی بدون روسری باشه میگیرنش ولی یه تیکه پارچه رو سرش باشه اوکیه. حالا نمیدونم تو کدوم یکی از این چیزا رو بد میبینی که میگی دخترا از آزادی هرزگی میخوان و منظورت از هرزگی تو پوشش چیه؟ بازم ربط خیانت و فحشا(؟) رو به آزادی نمیفهمم
اصلا من به اسلام کلری ندارم چون دین یک چیز شخصی ولی نوع پوشش تا حدودی شخصیه مثلا نمیشه لخت تو خیابون گشت بگی دلم میخاد..
گفتم ک بحث من سر پوشش نبود بیشتر بحث روابط بین دخترو وسر بود(دیگ بازش نکنم خودت متوجه شدی فک کنم:/)
خیانت و عدم تعهد در زندگی با شعار ازادی ربطی نداره؟
چون تو کشور ما دلیل پوشش اکثر دخترا دینه. از یه سنی هم شروع میشه که اصلا نمیدونن چرا؟
آزادی تا جاییه که تو به بقیه آسیبی نزنی. آره لخت گشتن تو خیابون به بقیه آسیب میزنه واسه همین نمیشه
خب بگو منظورت از هرزگی چیه دیگه. اول خودت بحث پوشش رو آوردی ..
تعهد تو رابطه هم باز به خود فرد ربط داره. مفهوم آزادی خیلی بالاتر از این حرفاست. اینکه بخوای به پارتنرت خیانت کنی حتی اگه آزادی نداشته باشی هم کاملا ممکن و شدنیه. آزادی اینه که تو بتونی طرز فکر و رفتارت و طرز زندگیت رو به دور از هرگونه تعصب و زور و اجباری بسازی یا انتخاب کنی.