امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4

(26-05-2021، 23:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 22:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"*VENU S*"
خانم روانشناس کجایی

جونم عزیزمممم ^^ ♡
مطب کجاس؟):
بیام یکم پیشت روانم خرابه)):
(26-05-2021، 23:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من چ غلطی بکنم؟(:
ینی بهش فکر نکنم؟._.
تو دوراهی وحشتناکی هستم
صنم مامان بابا جفتمون میدونن ._.

خب ربات نیستی که دکمه‌ی "فکر کردن" رو خاموش کنی و همه چیز تموم بشه. سخته و زمان می‌بره. ولی اینو یادت باشه که پروسه‌ی گذر کردن از عشق، هرچقدرم که سخت باشه، از پروسه‌ی طلاق گرفتن با چندتا بچه یا بدتر از اون، موندن توی زندگی‌ای که برات مثل جهنم شده و همه‌ی اتفاقایی که ممکنه در اثر یه تصمیم غیرمنطقی بیفته، آسون‌تره. 
ب اینجاش فکر نکرده بودم-_-
یکی دوتا چیه شیش تا میخواد
ب قول رفیقم ماشین جوجه کشیم من
(26-05-2021، 23:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-05-2021، 23:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من چ غلطی بکنم؟(:
ینی بهش فکر نکنم؟._.
تو دوراهی وحشتناکی هستم
صنم مامان بابا جفتمون میدونن ._.

تو فالورات هست؟._.
اره هست دیگه|:
گوشیم شارژ بشه میرم بهش پیام میدم
بهش بگم آقا بهرام؟؟!

مخسرست
چیییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳4 - شـــقآیــق - 27-05-2021، 0:09

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان