27-05-2021، 0:09
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-05-2021، 0:09، توسط شـــقآیــق.)
(26-05-2021، 23:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطب کجاس؟):
(26-05-2021، 22:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"*VENU S*"
خانم روانشناس کجایی
جونم عزیزمممم ^^ ♡
بیام یکم پیشت روانم خرابه)):
(26-05-2021، 23:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ب اینجاش فکر نکرده بودم-_-
(26-05-2021، 23:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان من چ غلطی بکنم؟(:
ینی بهش فکر نکنم؟._.
تو دوراهی وحشتناکی هستم
صنم مامان بابا جفتمون میدونن ._.
خب ربات نیستی که دکمهی "فکر کردن" رو خاموش کنی و همه چیز تموم بشه. سخته و زمان میبره. ولی اینو یادت باشه که پروسهی گذر کردن از عشق، هرچقدرم که سخت باشه، از پروسهی طلاق گرفتن با چندتا بچه یا بدتر از اون، موندن توی زندگیای که برات مثل جهنم شده و همهی اتفاقایی که ممکنه در اثر یه تصمیم غیرمنطقی بیفته، آسونتره.
یکی دوتا چیه شیش تا میخواد
ب قول رفیقم ماشین جوجه کشیم من
(26-05-2021، 23:43)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیییی
(26-05-2021، 23:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان من چ غلطی بکنم؟(:
ینی بهش فکر نکنم؟._.
تو دوراهی وحشتناکی هستم
صنم مامان بابا جفتمون میدونن ._.
تو فالورات هست؟._.
اره هست دیگه|:
گوشیم شارژ بشه میرم بهش پیام میدم
بهش بگم آقا بهرام؟؟!
مخسرست