28-05-2021، 12:47
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-05-2021، 12:49، توسط Prometheus.)
(28-05-2021، 12:03)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2021، 12:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو ب من گفتی گمشوو؟ هق هق
اره هق هق
(28-05-2021، 12:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-05-2021، 11:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عروسک بانو؟ -.-
بگو ببینم امروز چطوری ؟
عالی! جمعهها روز استراحتمه کلاً. درس و مشق تعطیله. :دی صبح یکم اتاقمو جمع و جور کردم و جارو برقی کشیدم. الانم میخوام برم اپیزود جدید فرندزو ببینم عصری هم میرم بیرون. ^^
تو چطوری، بهار سرسبز دلم؟
(28-05-2021، 11:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضیا رفیق نمیشن خون میشن میرند تو رگ هات
من باد میشم میرم تو موهات
حرف میشم میرم تو گوشات
فکر میشم میرم تو کلهت
من بنز میشم میرم زیر پات
(28-05-2021، 11:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
چه عجیب بود. و آرامشبخش. ممنون فنچک.
اشنا نبود؟
سعید دهقان این اهنگو سمپل کرده بود برا داستان مریم
خواهش موکونم

جیک جیک ._.