(28-05-2021، 16:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@shghyegh
صندوق پیامای خصوصیت پر شده نمیتونم جواب بدم بهت خالیش کن.
چقدر یه ننه جون شلخته باشه اخه
(28-05-2021، 16:42)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^^ افرین
از چه نظر؟
من که اصلا نمیشناسمت از هرچی خودم بودم و خوشم میومد رو میزدم ._____.
(28-05-2021، 16:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا شدی .-. ._.
منو ببخش عزیزم
دست خودم نبود
بیا بغلم بیا ..
بِبَشید
(28-05-2021، 16:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ننه جون پیام خصوصیاتو خالی کن تا بشه بهت پیام داد اخه چقدر شلخته باشی که اون پر بشه!! هااااا؟؟؟
@shghyegh
بیا پدر جون خالی شد
(28-05-2021، 16:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخ گفتی....
(28-05-2021، 16:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._.
هـــــــــی.
من که ریاضیمو پاره پوره کردم^^
مال شما حد و مشتق و هندسه نداره.
مثلثات هم که جای خود دارد