امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵

(29-05-2021، 10:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:10)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه حسامو ک بهت گفتم:/
میمونه بهار:/ بهار دختر خواهرم بود خواهرم اینا تصادف کردن من چون علاقه شدیدی بش داشتم نگهش داشتم(تخیلاتو خدایی حال میکنی:/)

تو هم زن حسام بودی مگه  Huh  Huh  Undecided  Smile  Smile  Smile  Big Grin  Big Grin  Rolleyes  Rolleyes  Dodgy  Confused
اقا راجب مدیر من خیال پردازی نکن

(29-05-2021، 10:13)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عافرین حق گو:/

لقب حسامو به من نده

خیر زنش نع بچمه منتها از سر راه پیداش کردم دلم براش سوخت نگهش داشتم://٪/
+
تو و حسام ندارین ک:/

(29-05-2021، 10:15)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:10)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه حسامو ک بهت گفتم:/
میمونه بهار:/ بهار دختر خواهرم بود خواهرم اینا تصادف کردن من چون علاقه شدیدی بش داشتم نگهش داشتم(تخیلاتو خدایی حال میکنی:/)

بسم الله الرحمن الرحیم ._.
قضیه حسام چیه؟!33

عه ب این زودیا یادت رف
اونو از سر راه آوردمش دیگع:/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - моои - 29-05-2021، 10:15

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان