30-05-2021، 22:04
(30-05-2021، 21:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2021، 15:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کن تا ترم اخر همش مجازی باشه :>
♡♡
سخت از این نظره ک اسمای عجیب غریب و حفظی داره و سپاس خدای عزوجل ک امتحانا مجازیه(((:
روزی هزارتا
کمهههه D:
(30-05-2021، 15:24)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبی عزیزم؟^^
خوبم ^^ شما چطوری؟!
(30-05-2021، 16:04)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما بد آموزی داریم=)))
میگن درامدش خوبه
راس میگن ؟=D
بچه خودتم بداموزی چیه v:
بشنو و باور نکن vV:
شهلا با اون مشخصات تموم کردیم xD ، از این معمولیا شاید بتونم جور کنم v:
(30-05-2021، 16:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هعییی ))):♡♡
منو ببخششششش >.<
من خیلی غصه دارم امروز ): روز نحسی بود کلا
مثلا روزم اینجوری شروع شد که طوطیم دوباره جوجشو خورد T_T
اوخی ، خوبه که تموم شد پس![]()
ای باباااا ._. چرا میخوره بچه ی خودشو :|
(30-05-2021، 17:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه...با منطق سوخته من جور در میاد...
سوخته چرا ؟ v:
مام خوبیم ._.
چخبر؟^^