امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(31-05-2021، 7:59)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 7:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابگرم کن تو چیکار کردی؟
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

من کلاس هفتم تو تکواندو اول شهر و سوم استان شدم بهم ۱۸ داد. کلی باهاش دعوا کردم نوبت دوم ۲۰ داد

رمز گشایی کن چی گفتی

تیم منتخب کم نیستا:|
تیم منتخب تیم استانیه برا استانه:| لیگ 3امیم
تازه توی درس هم من یه امتحان گرفتن ازمون تو استان اول شدم ببین رو دستم هیچکس نبود اونوقت امسال ریاضیم شده 16.5 امسال خراب کردم
میدونم تیم منتخب کم نیست.=/
ما یه امتحان بود کلاس تجربی که ما بودیم تو استان اول شدیم برگای مدارس تیزهوشان و اون نمونه دیگه شهرمون ریخت. دو تا نمونه داریم.
تاثیر کلاس مجازیه منم که همیشه معدلم بالا ۱۹ بوده امسال شاید ۱۵ تا ۱۷ بشه

(31-05-2021، 8:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 7:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابگرم کن تو چیکار کردی؟
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"

من کلاس هفتم تو تکواندو اول شهر و سوم استان شدم بهم ۱۸ داد. کلی باهاش دعوا کردم نوبت دوم ۲۰ داد

رمز گشایی کن چی گفتی

امتحانو ._.
زبان انگلیسی بودا._.

یعنی ۲۰ شدی؟

(31-05-2021، 8:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:01)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی. من تحرک اجتماعی یادم رفته بود چیه.
=///////////////////همین؟؟؟

(31-05-2021، 8:01)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانو ._.
زبان انگلیسی بودا._.

زبان خر است=///

اره همون با یکی از جاخالیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 31-05-2021، 8:03

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان