(06-06-2021، 18:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 18:19)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلت نمیاد هه
من دیشب به حسام اخطار دادم ! به حسام !!!
داداشم بود !
._.
ولی خب :>
ایم دیفرنت بیب

(06-06-2021، 18:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 18:22)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره میگفت اینجا دیگه واسه ما نیست و حوصلم نمیکشه و ..
اصلاً یادمه میخواست بره از انجمن. بحث نود که شد عالم پیر دگر باره جوان شد. (((:
الان میاد آهنگ قر دار میخونه :۷
فکر کنم فهمیدم موثر ترین راه واسه برگردوندن قدیمیا چیهههه :v

گروه قدیمیا باید اد بشی تا بیشتر درکمون کنی

(06-06-2021، 18:22)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2021، 18:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره روش باز شده :>
یَخشم آب شده
اصلاً یادمه میخواست بره از انجمن. بحث نود که شد عالم پیر دگر باره جوان شد. (((:
من دیدم بچه ها از بودن من لذت میبرن مخصوصا از این مبحثا گفتم بمونم دل هم شما شاد شه هم من