(23-06-2021، 16:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2021، 16:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زشت اینکه با نگرانی این که “ بقیه چی فکر میکنن “ و “ بقیه چی میگن اگه فلان کارو انجام بدم “ زندگی کنی !
هر کاریو که دوست داری انجام بده . هر کاری که بهت حس خوب میده
من همین الان کلییی عروسک باربی دارم . با لباسا و کفشاش و لوازم ارایش مخصوصش !
مهمم نیست برام که اگه کسی ببینه چی میگه ._.
چون من دوسشون دارم
چقد حرفت تاثیر گذار و قشنگ بود*-*
یه عکس ازشون میدی؟*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/DCD912B5-1746-4BD4-8D7D-E9A2A21CEEBA.jpeg
تازه نصف دیگش نیست
(23-06-2021، 16:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2021، 16:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هنو خوب نشده مگه ؟ =(((
هیچی من جمعه تصادف کردم . یعد دستم برگشت و نُسج دستم خیلی اسیب دیده
فعلا بستست و هی باید قرص مُسکن بخورم تا خوب شه کم کم >.<
خیلی بهتره قربونت برم ^-^
ولی خب زمان میبره تا دوباره تاندون و عضله ها مثل اولش بشه ):
(23-06-2021، 16:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
(23-06-2021، 16:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچی من جمعه تصادف کردم و دستم برگشت و نُسج دستم خیلی اسیب دیده
فعلا بستست و هی باید قرص مُسکن بخورم تا خوب شه کم کم >.<
با کی بودی که تصادف کردی؟ تنها بودی؟
پیاده بودی یا سواره؟
ماشی یا موتور؟
راننده یا سر نشین؟
شرمنده فضولم
(23-06-2021، 16:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والا ما لیاقتمون بیشترم هس ولی خب با توجه ب وضع اقتصادیه مملکت ب اسب سفیدم راضی ایم
اعتماد به عرش
با خواهرم و نامزدش
اون دو تا جلو بودن و کمربند داشتن
من عقب بودم و مثل توپ فوتبال شوت شدم طرف شیشه ._.
(23-06-2021، 16:56)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-06-2021، 16:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی میخونی ؟ کدوم دانشگاهی ؟
اره من هفته پیش امتحانام تموم شد
کلا دولتی خیلی زود تر از غیر انتفاعی و ازاد شروع میشه امتحاناشون
آموزش انگلیسی
اوهوم. نمیدونم من فرهنگیانم شاید یه ذره فرق داشته باشه. امتحانامون زیادم نیست نصفشون عملی بودن امتحان تئوری نداشتن. یه چنتا عمومی هی اذیت میکنن. انتخاباتم بود بخاطر اون یه امتحان از ۲۸ خرداد افتاد ۱۵ تیر :/
موفق باشین ^^