(24-06-2021، 12:29)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2021، 12:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گشادا
اینم که خوبه که
ادم سرش گرم میشه و یه بحث واقعی واسه صحبت کردن داره
نمیشه کوتاه کوتاه جلو بریم؟ .-.
اینجوری تمرکز روی کلمات و صحبت ها هم بیشتره (الکی مثلا v: )
تو هر جوری خودت عشق میکنی صحبت کن *-*
هر کیم پ.خ طولانی بهت داد و اعصابتو بهم ریخت، بگو من برم تیکه تیکش کنم *-*
(24-06-2021، 12:35)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2021، 11:24)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماشاءالله. یا اون جاهایی که خطاب می کنیم. فلان دختره مثلاً.
منم قبلا این اشتباهو داشتم. کلا هرجا ه فعله بذارین
های فایو*
(24-06-2021، 12:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پی اس فایو خریدی ؟
من خریدم ولی .-.
لوکیشن بفرست بیایم رو سرت خراب بشیم. :دی
بلی ^^
مشهد مقدس -
(24-06-2021، 12:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2021، 12:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پ.خ ی طولانی که خیلی خوبه که ._.
با مفهومش خوبه
مگه بی مفهومم میشه؟ -__-
(24-06-2021، 13:02)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارزو های محال،یه نر و ماده تو صورت خودمونه که اینقدر گند کشیدیم به همه چیز...
آواتارت *-*