09-02-2012، 15:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-02-2012، 15:32، توسط ♥ Sky Princess♥.)
(28-06-2011، 11:43)سینا صفا خواه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون خودم دیدمش برای همین دیگه از اون نمی ترسم آقا
جون من دیدی من یه چیز دیدم اما اعتقاد ندارم که اون باشه

جن موجودی است بدون بعد که میتواند غیب و ظاهر شود از شهرهای توسع یافته میترسد و هوشش از حیوانها نیز پایین تر است جن ها مانند شیطان در حمام های قدیمی و خانه های قدیمی و متروکه زندگی میکنند اطلاعات درمورد جن بسیار زیاد است همانطور که داستان ها فراوان است اما من حوصلشو ندارم بنویسم خداحافظ

(28-06-2011، 15:22)amin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عکسی دیگر از جن:
فتوشاپه در ضمن موضوع ما در مورد جنه نه روح

(25-01-2012، 21:18)p_boy22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما اشرف مخلو قات هستیم وخداوند گفته که من انسان رااز هر لحاظ بهتر از هر موجود دیگر خلق کرده ام و این کاملا غلط است که جن از انسان زیبا تر است تو جن و پری رو قاطی کردی..................................................
شایدشماهاتصوراتی ازجن داریدمثلااگرآب جوش روی زمین بریزیدجن عصبانی میشودویاامثال این
طبق روایات امام صادق (ع)جن فقط درسه مصلحت میتواندخودرابرانسان آشکارکند
1.به خواست خداخودرابربنده ای آشکارکندتااوراازمسائل بسیارمهمی که برنظام بزرگی تاثیرخواهدگذاشت آگاه کند
2.شخصی به دشمنی باجنیان وخداوندبپردازدوجنیان راموردآزارقراردهد(اززمان ممنوعیت دیدارجن وانسان دیگرچنین اتفاقی نخواهدافتاد)
3.ازراه احظارجن وفقط توسط افرادی خاص که به دلایلی بیشترتوضیح نمیدم
جن چه شکلی دارد؟
شاخ ودم؟دهان خونی؟ثم اسب؟
نخیر
2مدرک شکل جنیان رابرماآشکارمیکند
1.گفته ی پیامبران
2.نقاشی ها قدیمی
برطبق این دومدرک جنیان موجوداتی بسیارزیباترازآدمیان هستندوتنهاتفاوتشان درگوش های نوک تیزشان است
جنیان کجازندگی میکنند؟خرابه؟دستشویی؟حمام؟
نخیر
شهرهای ودهکده های آنان درجنگل هاومخفی ازدیدهرانسانی است وبه همین دلیل پیامبراسلام(ص)فرموده اند:پس ازقضای حاجت درجنگل خودرابااستخوان حیوانات تطهیرنکنیدزیراغذای برادرانتان است
همچنین براساس مدارکی اززمان های بسیارقبل ازپیامبراسلام(ص)دهکده های جنیان درجوارانسان هابوده
دین جنیان:
جنیان فقط به ادیان الهی هستندوجن کافروجودندارد
آیاجن می تواندانسان راآزاردهد؟
درروایات وآیات قرآن بارهاآمده که نه انسان میتواندجن راببیندوآزاردهدونه جن انسان راببیندوآزاردهد
این دودریک کره ولی مخفی ازدیدهم زندگی میکنند
توانایی این موجودات تاحدی ازانسان هابیشتراست
علم آنهازیاداست وقادراندازجادوی سیاه که خاص جنیان وفرشتگان است استفاده کنند
امادردرگیری ونبردبرابراندمگربه خواست خداوندمانندجنگ بدر
همانطورکه گفتیم بسیارازانسان هازیباترندپس اگه قراره کسی ازکسی بترسه اونابایدازشمابترسن
ممکن است جنیان بخواهندخودرابه انسان هانزدیک کنندولی نیت بدی ندارند
اگرکسی نخواهدبه جنیان نزدیک شودخداوندراهی برای این کارگذاشته
بسم الله؟
نخیراین کاراصلاباعث دفع جن نمیشود
آیات عرش خدا(آیت الکرسی)راه این کاراست
سوالی هم داشتیددرخدمتم
(08-02-2012، 21:44)p_boy22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی خیال من این کاروکردم وهمونطورکه ازقبل هزاران بارمطمئن بودم درست نبود
برای هزارمین بارمیگم جن ترس ندارهفقط مابه دلیل اطلاعات نادرست ازشون میترسیم
اگه کسی قرارباشه بترسه اونهاهستن نه ما!!!
درسته آفرین

(21-01-2012، 12:53)الاي نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://pix2pix.org/my_unzip/119419920933.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://pix2pix.org/my_unzip/1194199209sdf.jpg
http://pix2pix.org/my_unzip/1194199209Picture-39.jpg
فتو شاپ به این میگنا من این عکسا رو دیدم رفتم تحقیق کردم نوشته بودن این عکسا الکی است .